Aplikazio habiaratuak
Menu Merkataritza eta Turismoa
Aplikazio habiaratuak
Erdi Aroko pintxoaren astea
Erdi Aroko pintxoaren astea

Pintxoak dastatu, zigiluak eskatu, eman botoa herri epaimahaiaren sarirako gustukoen duzun pintxoaren alde, eta parte hartu 50 €-ko pintxo eta edarien dastaketa sinestezinaren zozketan.
Pintxoen zerrenda

EKINTZA

Sagarra, gaztaina, onddoa, arrautza eta orein erregosia, kopan.

AIZKOLARI

Sasi garbantzu-enborra, txingarretan erretako errotaz eta sagardoz betea.

DELICIAS DEL BUFÓN

Ogin tostaren gainean, haragi ondua, zezina karraskaria Idiazabal gazta-kremarekin, boilur beltza, haragi-saltsa, eta onddoak eta basa-perretxiko konfitatuak.

MAR DE SABOR

"Bieira eta txanpiñoia mihiluzko itsasoan barrena". Itsasoaren freskotasuna lurraren usainekin uztartze duen mokadua.

BARATZEKO LOREAK

Azenario krema fina, txerri solomillo xerra finekin eta lore jangarri koloretsuekin apaindua.

BOCADITO DE OREO

Ogi lisatua odolki errearekin, apionabo-frijituarekin eta sagar-kremarekin.

EL NIDO

Galeper-habia.

BASOAN

Gastaina-purez, onddo salteatuz eta txerri hirugihar txirbilez betetako otarrea.