Aplikazio habiaratuak
Aplikazio habiaratuak
Bertako Produktuaren Astea 2024
Bertako Produktuaren Astea 2024
Parte hartzea
Izen-emateak irailaren 16etik 26era.
Tailerretan parte hartu nahi dutenek izena emateko inprimakia bete beharko dute, 2024ko irailaren 26a baino lehen.
Tailerrak
Izen-ematea itxita
Erle eta eztiaren sekretuak
Haurrak
Izen-ematea itxita
Lurka txokolatea: Babatik tabletara
Helduentzat
2024ko irailak 30
Badakizu zer den ‘bean to bar’ txokolatea? Eta zenbat pauso dituen txokolateak modu jasangarri eta bidezkoan ekoizteko? Tailer honetan Lurka proiektuko sortzailea den Pablo Ibarrechek honen inguruan hitz egingo digu bere txokolatea dastatu bitartean.
Adina: Helduentzat.
Ordua: 18:00.
Plaza kopurua: 10.
Espazioa: Olako.
Hizkuntza: Euskara.
Izen-ematea itxita
Abeltzaintza jasangarria
Helduentzat
2024ko irailak 30
Animalien maneiua eta ongizatea ezinbestekoa da kalitatezko haragia lortzeko.Mugarrieta Ganadutegian eusko labela duen haragia modu jasangarrian nola ekoizten duten erakutsiko du Ion Areitiok.
Adina: Helduentzat.
Ordua: 18:30.
Plaza kopurua: 15.
Espazioa: Mugarrieta Ganadutegia.
Hizkuntza: Euskara.
Izen-ematea itxita
Baratza etxeko balkoian
Haurrak
2024ko urriak 1
Agroaldeko kideek etxeko txikienei baratzagintzaren nondik norakoak azalduko dizkiete baratzak ikusi bitartean eta ondoren, bakoitzak etxera eramango duen barazkitxo bat landatzeko aukera izango du gero han hazten ikusteko.
Adina: 6-12 urte bitarteko haurrak.
Ordua: 17:30.
Plaza kopurua: 20.
Espazioa: Botika Agroaldea.
Hizkuntza: Euskara.
Izen-ematea itxita
Botika Agroaldea ezagutzen
Helduentzat
Izen-ematea itxita
Izen-ematea itxita
Fruta eta barazki goxokiak
Haurrak
Izen-ematea itxita
Euskal Herriko gaztak
Helduentzat
2024ko urriak 3
Elkano 1 Gaztaguneko Iker Izetak Aian ardi gazta laktiko eta bigunak ekoizten ditu eta Donostiako dendan, bere eta inguruko ekoizle txikien gaztak saltzen ditu. Dastaketa honetan Euskal Herrian ekoizten diren gazta barietate ezberdinez hitz egingo dugu eta guztiak dastatuko ditugu.
Adina: Helduentzat.
Ordua: 18:00.
Plaza kopurua: 10.
Espazioa: Olako denda.
Hizkuntza: Euskara.
Izen-ematea itxita
Txakolindegira bisita, mahats bilketa garaian
Helduentzat
2024ko urriak 3
Hiruzta upategiaren historia eta txakolinak Hondarribiarekin duen harreman historiko ezagutuko dugu bisita honetan, mahats bilketa garaiarekin bat egiten. Inguruko mahastiak bisitatu ondoren, Hiruzta txakolinaren dastaketa egingo da.
Adina: Helduentzat.
Ordua: 18:00.
Plaza kopurua: 15.
Espazioa: Hiruzta Txakolindegia.
Hizkuntza: Euskara.
Izen-ematea itxita
Espezialitate kafearen mundua ezagutzen
Helduentzat
2024ko urriak 4
Javier Garcíak, 5 aldiz Espainiako Barista txapeldunak, bere Irungo tostadorean kafearen munduan hainbat zapore, kalitate eta merkataritza-moduz hitz egingo du. Ezagutu kafearen mundua: ekoizpena, xigorketa eta prestatzeko modu ezberdinak. Kafe ezberdinak dastatzeko aukera ere izango dugu.
Adina: Helduentzat.
Ordua: 17:30.
Plaza kopurua: 10.
Espazioa: Sakona Kafe tostadorea.
Hizkuntza: Euskara.
Izen-ematea itxita
Bertako produktuekin showcooking-a
Helduentzat
2024ko urriak 4
Elikaeskolako Garazi Lizarragaren helburua pertsonei ohitura osasuntsuak lortzen laguntzea da eta hori lortzeko, haurrei eta helduei zuzendutako errezeta bat prestatuko du zuzeneko showcooking saio batean
Adina: Helduentzat.
Ordua: 18:30.
Plaza kopurua: 15.
Espazioa: Elikaeskola.
Hizkuntza: Euskara.
Izen-ematea itxita
Azokako produktuekin showcooking-a
Publiko guztia
Izen-ematea itxita
Sukaldeko amantala koloretsua
Haurrak
Izen-ematea itxita
Txangoa: etorri landare jangarriak ezagutzera
Publiko guztia
2024ko urriak 6
Badakizu gure inguruan jateko moduko landareak eta loreak aurkitu eta bildu ditzakezula? Amuntza proiektuko Leire Etxaideren laguntzarekin Hondarribiko inguruan murgilduz landare jangarriak ezagutzera goaz.
Adina: Helduentzat.
Ordua: 10:30.
Plaza kopurua: 15.
Espazioa: Izena emandakoei data hurbiltzean zehatuko zaie.
Hizkuntza: Euskara.