Edukira joan
Mostrar/ocultar menú principal de navegación [eu]

Hondarribia

Habiaratutako portletak
Web edukia bistaratu
Habiaratutako portletak
Eduki publikatzailea

Borraja arrautza eta urdaiazpikoarekin

Logo Azoka
20-25 min - 2 pertsona
  • 1 kg borraja
  • 300 g urdaiazpiko
  • 2 arrautza
Borraja arrautza eta urdaiazpikoarekin

Elaborazioa

Kendu borraja hostoak eta borraja garbitu. Ez kezkatu ileak kentzearen lan nekeaz, trikimailu bat baitago horretarako: borraja 5 minutuz irakiten egosi. Denbora hori pasatzen denean, ile guztiak uretan ikusiko dituzu eta borraja, guztiz garbia egongo da. Baztertu.

Urdaiazpikoa zatitu eta zartaginean salteatu. Dagoeneko egosita dagoen borraja gehitu eta osagaiak nahastu.

Dena bero dagoenean, arrautza pare bat gehitu eta galdarraztatu.

Errezeta: Botika Agroaldea